Recollida selectiva de residus

Mancomunitat de la Ribera Alta

26 DE GENER, DIA MUNDIAL DE L’EDUCACIÓ AMBIENTAL

Cartell dia mundial de l'educació ambiental

Hui, 26 de gener, se celebra el Dia Mundial de l’Educació Ambiental i les educadores i educadors de la Mancomunitat de la Ribera Alta estem encantades i encantats de celebrar-lo amb vosaltres. Aquest dia té el seu origen en 1975, any que es va celebrar el Seminari Internacional de l’Educació Ambiental a Belgrad, on les Nacions Unides van exposar la necessitat que les persones i els governs es conscienciaren de les problemàtiques ambientals i passaren a l’acció per a conservar i protegir el medi ambient. Per aquest motiu, l’educació ambiental ha guanyat força al llarg dels anys, ja que permet conscienciar la població a través de l’educació i, el més important, també permet que les persones aconseguisquen canviar a hàbits més sostenibles.
Per aquest motiu, des de l’equip d’educació ambiental volem agrair-vos l’esforç que esteu fent per aconseguir un medi ambient millor.

Des del Departament d’Educació Ambiental de la Mancomunitat de la Ribera Alta volem commemorar el 26 de gener, que celebrem el Dia Mundial de l’Educació Ambiental.

Aquest dia té com a principal objectiu identificar la problemàtica ambiental tant a escala global com en l’àmbit local i crear consciència de la necessitat de participació per conservar i protegir el medi ambient, pal·liant els diferents nivells d’impacte del canvi climàtic.

A continuació, vos deixem un vídeo que mostra totes les activitats ambientals que, amb vosaltres, hem dut a terme aquest any.

De nou, moltes gràcies i recordeu: el millor residu és el que no es genera!