Recollida selectiva de residus

Mancomunitat de la Ribera Alta

2022-11-29 10:44:57

CAMPANYA A PEU DE CONTENIDORS

L’EQUIP D’EDUCACIÓ AMBIENTAL ATÉN A LA POBLACIÓ

Des del dia 17 d’octubre fins al 17 de novembre, l‘equip d’educació ambiental de la Mancomunitat de la Ribera Alta, destinat a Carcaixent, estigué present a les vesprades-nits en diversos punts de contenidors temporals del municipi.

L’equip ha abastat les zones de: Joan XXIII, Apotecari Bodi, Bonaire, Rosendo Pastor, Modesto Cogollos, Mestre Vert, Sant Francesc d’Assís, Germanies, Lira Carcaixentina, Cogullada, Les Barraques, Prolongació Passeig, José Vidal Canet, La Muntanyeta, Ramon i Cajal, Censals, Joanot Martorell i Plaça Miguel Hernández, entre altres…

Aquesta campanya es va realitzar amb l’objectiu d’ajudar la ciutadanía amb els seus dubtes sobre la gestió dels residus i de conscienciar a la població sobre la separació i la necessitat de compactar els residus de la fracció d’envasos lleugers (groga) i la fració de paper i cartó (blava). I també, d’altra banda, de controlar el funcionament del servei de recollida de residus per a la millora de la qualitat de vida dels habitants del municipi.

Respecte a les impressions de la campanya, es va observar, majoritàriament, una predisposició positiva de la ciutadania a millorar la seua gestió dels residus. També sorgiren una gran varietat de qüestions que es van resoldre amb èxit i, en consideració a l’esmentat, es van repartir diversos tríptics explicatius amb informació detallada i general dels àmbits dels quals es dubtava.

La campanya a peu de contenidors va tindre una duració d’un mes, abastant una gran quantitat de zones per a obtenir un benefici global del municipi. A més a més, es va prendre nota de les diverses incidències transmeses per part de la ciutadania, així com de les irregularitats del servei de recollida de residus, amb la finalitat d’esmenar-les i millorar la qualitat del servei.

Tanmateix, convidem la població a posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte, incidència o suggeriment, telefonant-nos al 663 255 877 o a través del nostre correu recollida-residus@manra.org. Estarem encantats i encantades d’atendre-vos.