Recollida selectiva de residus

Mancomunitat de la Ribera Alta

2022-12-16 11:42:48

CAMPANYA DE NADAL

Des del Departament d’Educació Ambiental realitzarem, com l’any passat, la campanya nadalenca de malbaratament alimentari i d’envasos (tant envasos lleugers com paper i cartó) que anirà del 19 de desembre al 4 de gener.

L’any passat la campanya va ser només en format digital, però aquest any volem arribar encara a més gent i així aprofitar aquestes dates on el consum augmenta desproporcionadament i fer valdre els aliments i conéixer la importància ambiental, social i econòmica que implica obtenir-los i no malbaratar-los.

A més, és important considerar que els aliments no són un residu, sinó un recurs aprofitable. Amb els envasos (lleugers i paper/cartó) també ens trobem amb la mateixa problemàtica, ja que el malbaratament d’aquests tenen un impacte ambiental molt gran, i que acaba repercutint en la societat i la seua economia.

Per això, aquest any a part de fer la campanya en versió digital, també estarem un dia als vostres pobles on repartirem alguns exemplars de la revista impresos i per agrair a la gent que participe en la campanya, els donarem un obsequi zero residu i zero malbaratament.

Pots consultar al calendari quin dia estarem al teu municipi. Vine, informa’t i obtindràs un obsequi zero residu i zero malbaratament.Per uns Nadals més sostenibles, fem-ho bé!: Rebutja, Redueix, Reutilitza i finalment, Recicla.

DESCARREGA: PDF Revista Nadal 2022