Recollida selectiva de residus

Mancomunitat de la Ribera Alta

2022-10-28 06:09:20

L’EQUIP D’EDUCACIÓ AMBIENTAL DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA ACOMPANYA AL SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS LA NIT DEL DIVENDRES 21 D’OCTUBRE

La passada nit del 21 d’octubre, l’Equip d’Educació Ambiental va acompanyar a l’equip de recollida en les seues tasques diàries en les poblacions de Càrcer i Alcàntera de Xúquer. L’objectiu d’aquesta tasca va ser acompanyar en la recollida selectiva per a garantir la correcta utilització del sistema per part de la població, així com del servei de recollida.

En ser divendres, la població va traure el poalet d’orgànica. Com a resultat de la inspecció es va veure que un alt percentatge de la població ho està fent correctament, cosa que es veu reflectida en la puresa del contingut de les bosses d’orgànica. Aquestes bosses no tenien gairebé residus incorrectes, llevat de la presència d’alguns residus que no haurien d’anar en aquesta fracció. Com que aquest xicotet error es repetia en algunes bosses, entenem que és un dubte generalitzat i per aquest motiu a continuació farem un breu resum d’on va cada residu.

Tanmateix, convidem la població a posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte, incidència o suggeriment, telefonant-nos al 663 255 877 o a través del nostre correu recollida-residus@manra.org. Estarem encantats i encantades d’atendre-vos.

Esperem que vos haja servit d’ajuda aquest repàs dels possible dubtes que poden sorgir a la població.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Visualitza la imatge de la nit
Visualitza la imatge
Visualitza la imatge