Recollida selectiva de residus

Mancomunitat de la Ribera Alta

2023-12-22 11:34:25

Des del Departament d’Educació Ambiental de la Mancomunitat de la Ribera Alta, volem agrair a la població la gran acollida de la nostra campanya “A Nadal Regalem Sostenibilitat”. Ha sigut un plaer compartir amb vosaltres aquests mesos de campanya, els quals esperem que tinguen els seus fruits, i aconseguim que aquest Nadal siga un poc menys consumista entre tots i totes.

Ens ha encantat compartir amb vosaltres consells i experiències, hem descobert a molta gent que ja ho està fent molt bé, i gràcies a vosaltres hem extret noves idees per a campanyes futures i així, continuar millorant any rere any.

També volem agrair a totes les associacions que han col·laborat amb la nostra revista, mostrant-nos com es pot fer decoració nadalenca o regals aprofitant els recursos que ja teníem per casa. O com podem reaprofitar els residus de l’orgànica i transformar-los en un recurs, com és el compost. Finalment, volem destacar la labor de l’Associació de Teixidores de Manuel, que utilitza retalls de llana de segona mà i els transforma en coixins per a dones amb càncer de mama, mantes destinades als països en conflictes armats i mantes per a les protectores d’animals. Però a més, fan classes extraescolars als col·legis per a ensenyar a teixir als xiquets i xiquetes, i transmetre’ls des de ben menuts tots els valors que representa la seua associació.

Agrair als xiquets i xiquetes dels col·legis que han participat en la confecció de la portada i contraportada de la revista de Nadal i en el disseny dels marcapàgines, donant-li color i alegria a la nostra campanya.

Per concloure, moltes gràcies als Ajuntaments que ens han ajudat a dur a terme aquesta campanya, donant-nos visibilitat i recolzant-nos.

Les Educadores Ambientals de la Mancomunitat de la Ribera Alta, vos desitgem bones festes a totes i tots, no vos oblideu de regalar sostenibilitat!

 

Fes clic i descarrega’t la revista de Nadal