Recollida selectiva de residus

Mancomunitat de la Ribera Alta

2023-04-04 07:23:31

INFORMEM-NOS PER A FER-HO BÉ!

Des del departament d’Educació Ambiental es durà a terme la campanya sobre separació en origen, amb l’eslògan Informem-nos per a fer-ho bé!, a les poblacions i associacions de la Ribera Alta adherides al servei de recollida de residus amb la finalitat de promoure la separació selectiva i donar a conéixer la Llei 5/2022, de 29 de novembre, de la Generalitat, de Residus i Sòls contaminats per al foment de l’economia circular a la Comunitat Valenciana. La campanya anirà del 4 d’abril al 22 de maig.

Aquesta Llei 5/2022 aborda una problemàtica mundialment propagada com és la utilització d’envasos d’un sols ús. Aquesta problemàtica desencadena un nou repte ambiental que ens involucra tant a la ciutadania, les administracions públiques com a les empreses.

Per aquest motiu, des del Departament d’Educació Ambiental s’impulsa la campanya de separació en origen que té per objecte facilitar a la ciutadania les ferramentes necessàries perquè la població introduïsca la separació selectiva a les seues llars i reduïsca els residus d’un sol ús, al mateix temps que es divulga la llei.

Vine i informa’t sobre com es troba el teu municipi actualment en matèria de reciclatge i passa-t’ho bé amb les diferents activitats que tenim preparades. Per agrair a la gent que participe en la campanya, els donarem un lot de bosses de ràfia per a facilitar la separació en origen en les llars.

Recorda: Xicotetes accions diàries, aporten grans beneficis futurs. Fem-ho Bé!

DESCARREGA: