Recollida selectiva de residus

Mancomunitat de la Ribera Alta

2023-10-13 08:25:21

La xarxa sostenible dels bons hàbits

El passat mes de setembre, l’equip d’Educació Ambiental de la Mancomunitat de la Ribera Alta, es va desplaçar fins a l’EFA Malvesia a Llombai per a realitzar amb l’alumnat una activitat sobre residus i bons hàbits per al dia a dia.

La finalitat d’aquesta activitat era aconseguir la conscienciació de l’alumnat sobre la importància de separar, però també oferir-los les ferramentes necessàries perquè puguen adoptar hàbits més sostenibles en tots els àmbits de la seua vida (estudi, treball, consum, alimentació, mobilitat, festivitats…) i els traslladen als seus familiars i amistats, i aconseguir que l’educació ambiental no es quede només de portes cap endins del centre educatiu.

Per poder fer l’activitat el comerç Tèxtil i llar Maria Dolores de Llombai, ens va donar uns retalls de tela que vam utilitzar per a unir els bons hàbits i construir una xarxa sostenible. D’aquesta forma vam poder reutilitzar els residus tèxtils, que aparentment no tenien cap altra utilitat.

Des de l’Equip d’Educació Ambiental de la Mancomunitat de la Ribera Alta, volem donar les gràcies per la bona acollida del centre i per la gran participació i implicació que va demostrar l’alumnat. I per descomptat, a Maria Dolores per haver col·laborat amb nosaltres.