Recollida selectiva de residus

Mancomunitat de la Ribera Alta

2023-12-21 10:15:07

Resum d’activitats Educació Ambiental any 2023

L’equip d’Educació Ambiental de la Mancomunitat de la Ribera Alta volem mostrar-vos un resum de com ha sigut aquest any i tot el que hem aconseguit tots i totes juntes.

Hem iniciat l’any amb la campanya “Informem-nos per a fer-ho bé”, amb la finalitat de conèixer la nova llei 5/2022 de residus i sols contaminats, i saber en quin punt es troben els nostres municipis en matèria de reciclatge.

Paral·lelament, hem dut a terme dos projectes escolars. En primer lloc, hem finalitzat el projecte escolar “Què fem” del curs escolar 2022-2023 i que tenia com a objectiu establir les bases en matèria de residus, alimentació sostenible, energia, aigua i mobilitat sostenible. Aquest any 2023, també hem començat el projecte escolar “BioDiverArt” del curs escolar 2023-2024, que vol donar a conèixer a l’alumnat la fauna i la flora local dels seus pobles, i que així aprenguen a estimar-la i cuidar-la.

A més a més, hem anat als instituts i centres de formació professional per a reforçar hàbits més sostenibles en l’alumnat amb l’activitat de la “Xarxa sostenible”.

I per a acomiadar-nos d’aquest any ple d’activitats d’educació ambiental, hem fet la campanya de Nadal, la qual hem anomenat “A Nadal regalem sostenibilitat”. Aquesta campanya tenia com a lema la reducció i la reutilització per a poder frenar el consumisme característic d’aquestes dates.

Moltes gràcies per fer-ho bé!

Atentament l’Equip d’educació Ambiental de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab